Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Společnost TOMADOS s. r. o., se sídlem Praha 8 - Karlín, Vítkova 189/17, PSČ 18600, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 15679, IČ: 48040932, zpracovává v případě vaší poptávky služeb či objednávky tisku ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  • další informace uvedené v kontaktním formuláři, poptávce či objednávce (text poznámky či libovolné doplňující informace k poptávce)

Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem TOMADOS s. r. o., se sídlem Praha 8 - Karlín, Vítkova 189/17, PSČ 18600, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 15679, IČ: 48040932. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Důvody ke zpracování osobních údajů

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro bezproblémové používání webových stránek, možnost odeslání dotazu prostřednictvím webových stránek, objednání tiskových služeb, pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 3 let od prvního zpracování těchto osobních údajů, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce http://www.tomados.cz/cookies.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Kontaktní informace a zpětvzetí souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@tomados.cz nebo dopisu na adresu sídla Správce (viz odstavec Správce osobních údajů v tomto článku).

Reference

Viktor Janauer, L.E.S. ČR spol s.r.o.

Pronájem kopírky od Tomadosu nám vyhovuje. Nemáme žádné starosti s nakupováním tonerů, nebo řešení oprav tiskáren. Vše funguje tak ja..

Martin Kostrba, TRILET s.r.o.

Doporučuji pronájem kopírky od firmy Tomados. Jejich služby od instalace po pravidelné údržby zařízení jsou velice profesionální. Je..

Michal Řezanina, PYMENT 4U.CZ

Asi jako největší výhodu u pronájmu tiskárny od firmy Tomados oproti konkurenci bych uvedl možnost pronajmutí na dobu neurčitou za st..

Zobrazit více referencí

Kopírování, tisk skenování

Kopírování, tisk a skenování

  • Černobílé i barevně, do formátu A3+
  • Nejlepší ceny na trhu
    (od 0,50 Kč za ČB A4)

Potřebuji tisknout

Pronájem
tiskáren

Pronájem tiskáren

  • Pronájem tiskáren na dobu neurčitou
  • Profesionalita a dlouholetá zkušenost
  • Realizujeme tisková řešení na míru

Potřebuji tiskárnu

Servis kancelářské techniky

Servis kancelářské techniky

  • Více než 20 let zkušeností
  • Záruční, pozáruční servis
  • Instalace kopírek, tiskáren...

Potřebuji servis

Konica Minolta Canon HP OKI brother
TOMADOS

TOMADOS s.r.o.

Vítkova 189/17, 18600 Praha 8

Provozní doba: PO - ČT 9:00 - 18:00

PÁ 9:00 - 17:00

Mapa

Zobrazit na Google Maps >

Kontakt

Telefon: +420 224 812 801

Mobil: +420 603 811 125

E-mail: info@tomados.cz

zavřít

Poptávkový formulář

Informace o zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací >