Cookies na tomto webu

Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu.

Na tomto webu využíváme cookies

Společnost TOMADOS s. r. o., se sídlem Praha 8 - Karlín, Vítkova 189/17, PSČ 18600, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 15679, IČ: 48040932, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení těchto webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Ostatní cookies (např. pro cílení reklamy) jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu / nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení Vašeho internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Cookies a osobní údaje

Cookies jsou považovány za osobní údaj. Proto vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Typy cookies

Cookies pro základní funkce webu

Tyto soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky v rámci jedné relace nebo, pokud o to požádáte, mezi relacemi. Umožňují používat nákupní košík a objednávkový systém, je-li na webu k dispozici a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.

Cookies pro zlepšení a zrychlení funkcí webu

Tyto soubory cookie nám pomáhají vylepšovat funkce stránek sledováním využití této webové stránky. V některých případech soubory cookie zrychlují zpracování vašeho požadavku a umožňují nám zapamatovat si vaše vybrané předvolby na stránce.

Sociální média a reklamy

Díky souborům cookie sociálních médií se můžete připojit ke svým sociálním sítím a prostřednictvím sociálních médií sdílet obsah z naší webové stránky. Reklamní soubory cookie (třetích stran) shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně. V některých případech tyto soubory cookie zpracovávají vaše osobní údaje.

Jaké cookies používáme? 

Typ cookies

Název

Účel

Doba platnosti

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

360 dnů

Cookies třetích stran

Google Adwords

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

360 dnů

Cookies třetích stran

Seznam.cz

Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam.cz, a.s., opětovné cílení reklamy (retargeting)

360 dnů

 

Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Reference

Viktor Janauer, L.E.S. ČR spol s.r.o.

Pronájem kopírky od Tomadosu nám vyhovuje. Nemáme žádné starosti s nakupováním tonerů, nebo řešení oprav tiskáren. Vše funguje tak ja..

Martin Kostrba, TRILET s.r.o.

Doporučuji pronájem kopírky od firmy Tomados. Jejich služby od instalace po pravidelné údržby zařízení jsou velice profesionální. Je..

Michal Řezanina, PYMENT 4U.CZ

Asi jako největší výhodu u pronájmu tiskárny od firmy Tomados oproti konkurenci bych uvedl možnost pronajmutí na dobu neurčitou za st..

Zobrazit více referencí

Kopírování, tisk skenování

Kopírování, tisk a skenování

  • Černobílé i barevně, do formátu A3+
  • Nejlepší ceny na trhu
    (od 0,50 Kč za ČB A4)

Potřebuji tisknout

Pronájem
tiskáren

Pronájem tiskáren

  • Pronájem tiskáren na dobu neurčitou
  • Profesionalita a dlouholetá zkušenost
  • Realizujeme tisková řešení na míru

Potřebuji tiskárnu

Servis kancelářské techniky

Servis kancelářské techniky

  • Více než 20 let zkušeností
  • Záruční, pozáruční servis
  • Instalace kopírek, tiskáren...

Potřebuji servis

Konica Minolta Canon HP OKI brother
TOMADOS

TOMADOS s.r.o.

Vítkova 189/17, 18600 Praha 8

Provozní doba: PO - ČT 9:00 - 18:00

PÁ 9:00 - 17:00

Mapa

Zobrazit na Google Maps >

Kontakt

Telefon: +420 224 812 801

Mobil: +420 603 811 125

E-mail: info@tomados.cz

zavřít

Poptávkový formulář

Informace o zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací >